Een blauwe eend en een recruitment bureau.

Welkom bij XLNT Recruitment Agency, uw toonaangevende partner op het gebied van werving en selectie. Bij ons staat het vinden van het juiste personeel centraal en om dit te bereiken hebben we onze eigen mascotte, het blauwe eendje, in het leven geroepen.

Als Recruitment Agency hebben we onze mascotte gebruikt om onze branding en marketing te verbeteren. Door het gebruik van foto’s van ons blauwe eendje op verschillende locaties in Venlo hebben we ons onderscheiden van andere recruitmentbureaus en hebben we onze unieke benadering van recruiting kunnen laten zien.

Bij XLNT staan betrouwbaarheid, loyaliteit en vertrouwen hoog in het vaandel en onze mascotte symboliseert deze waarden. Het gebruik van ons eendje heeft niet alleen geholpen om ons te onderscheiden, maar heeft ook ons netwerk vergroot en ons geholpen om nieuwe klanten en kandidaten te vinden.

Ons blauwe eendje is nu een essentieel onderdeel geworden van onze bedrijfscultuur en een geliefd symbool voor ons bedrijf. Het heeft ons geholpen om onze verbinding met onze klanten en kandidaten te versterken en ons te positioneren als het go-to Recruitment Agency voor het vinden van het juiste personeel.

Bij XLNT Recruitment Agency zijn we trots op onze unieke benadering van het vinden van personeel en ons gebruik van onze mascotte, het blauwe eendje. We zullen deze blijven inzetten om onze waarden en onze missie te laten zien en ons netwerk van klanten en kandidaten te blijven vergroten.

Andere blogs

Venlo in Business logo

XLNT op de beurs!

Als ondernemer of professional is het bijwonen van evenementen en conferenties in uw branche essentieel om op de hoogte te blijven van de laatste trends,

BEKIJK BLOG