XLNT op de beurs!

Als ondernemer of professional is het bijwonen van evenementen en conferenties in uw branche essentieel om op de hoogte te blijven van de laatste trends, contact te leggen met potentiële partners en uw merk aan een breder publiek te tonen. Daarom is XLNT Recruitment Agency trots om onze deelname aan het aankomende evenement Venlo in Business aan te kondigen.

Venlo in Business is een evenement dat gericht is op business-to-business en dat zich richt op een grote diversiteit aan branches. Het draait om het leggen van verbindingen tussen ondernemers en organisaties, branche overstijgend, met als doel het creëren van verrassende contacten en nieuwe samenwerkingen. Als standhouder op de beurs zullen wij de gelegenheid hebben om uit te leggen wat wij doen en ons merk te presenteren aan andere ondernemers en professionals uit diverse sectoren.

Het evenement zal plaatsvinden op donderdag 9 maart in van der Valk Venlo en biedt een bruisende beursvloer als kloppend hart van het evenement waar het gaat om zichtbaarheid en contacten leggen. Daarnaast is er ook een speciale lezingenruimte en een netwerkcafé waar ondernemers kunnen genieten van prikkelende ontmoetingen en lezingen met impact. Venlo in Business is er ook om te laten zien wat de ondernemende regio Venlo in haar mars heeft. Het biedt een inkijk in het prachtige, veelzijdige spectrum aan bedrijven dat de gemeente Venlo rijk is.

Als recruitmentbureau is het onze taak om ondernemingen te helpen groeien door hen te voorzien van de juiste talenten en de beste werknemers. Wij hebben ruime ervaring in het matchen van bedrijven met gekwalificeerde kandidaten en het aanbieden van gepersonaliseerde wervingsoplossingen voor elke branche. Door deel te nemen aan Venlo in Business, hopen we in contact te komen met nieuwe potentiële klanten en partners, en onze diensten te presenteren aan de ondernemende regio Venlo.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare recruitmentpartner om u te helpen bij het vinden van het beste talent voor uw bedrijf, kom dan zeker langs bij onze stand op Venlo in Business. We kijken ernaar uit om u te ontmoeten en te bespreken hoe we u kunnen helpen uw bedrijfsdoelen te bereiken.

Andere blogs

Venlo in Business logo

XLNT op de beurs!

Als ondernemer of professional is het bijwonen van evenementen en conferenties in uw branche essentieel om op de hoogte te blijven van de laatste trends,

BEKIJK BLOG