Maak kennis met Bo!

Hi, mijn naam is Bo Peeters en ik ben sinds juli werkzaam bij XLNT Recruitment. Ik ben woonachtig in Venlo en studeer momenteel af aan Fontys Hogeschool Eindhoven Communicatie. Bij XLNT krijg ik de unieke kans om me bezig te houden met recruitment en marketing.

Wat maakt deze baan zo leuk?

“Wat deze baan zo leuk maakt, is de combinatie van strategisch denken over arbeidsmarktcommunicatie en het daadwerkelijk middenin de actie zitten. Het is een uitdaging om creatief na te denken over de beste manieren om onze boodschap over te brengen en aantrekkelijk te zijn voor potentiële kandidaten. Tegelijkertijd vind ik het geweldig dat ik niet alleen ideeën bedenk, maar deze ook direct in de praktijk kan brengen. Zo kan ik mijn expertise optimaal inzetten.Wat maakt jou de ultieme recruiter?

“Als recruiter onderscheid ik me door mijn expertise in sociale psychologie. Hierdoor ben ik niet alleen bezig met het matchen van vacatures en cv’s, maar kijk ik ook verder naar de match in DNA.

”

Ik kijk er naar uit om mijn bijdrage te leveren aan het succes van XLNT Recruitment en kandidaten te helpen bij het vinden van de perfecte match.

Andere blogs