Maak kennis met Ivo!

Mijn naam is Ivo Vercoulen en ik ben sinds juli 2023 werkzaam bij XLNT Recruitment. Geboren en getogen in het mooie Venlo, waar ik nog steeds woon. In maart 2020 ben ik de recruitmentwereld binnengekomen bij ENJOB Personeelsdiensten. Oorspronkelijk heb ik altijd een fysiek zware baan gehad tot ik eindelijk mijn roeping gevonden had.

Waarom vind ik deze baan zo leuk?

De uitdaging om de juiste kandidaat voor de juiste vacature te vinden trekt mij enorm aan. In gesprek gaan met de kandidaat en bedrijven om zo uiteindelijk tot een succesvolle plaatsing te komen is het gene waar ik zeer veel energie van krijg.

Wat maakt jou de ultieme recruiter?

Het belangrijkste aspect in onze branche is luisteren. Door middel van een kennismakingsgesprek luister ik naar de dingen die je zegt en die je niet zegt, waardoor ik geregeld tot andere inzichten kom. Hierdoor kan ik matches goed leggen met bepaalde vacatures. Mijn doel is om een baan voor je te vinden, waar je iedere dag met een lach naar toe gaat, net zoals dat ik doe.

Ben je geïnteresseerd? Kom eens op de koffie!

Andere blogs

Venlo in Business logo

XLNT op de beurs!

Als ondernemer of professional is het bijwonen van evenementen en conferenties in uw branche essentieel om op de hoogte te blijven van de laatste trends,

BEKIJK BLOG