Restaurant Manager

Als Restaurant Manager ben je de rechter hand van de Franchisee en draagt dan ook over jouw filiaal de eindverantwoordelijkheid over het behalen van de operationele en financiële doelen. Vanuit de operationele en financiële doelen en jouw eigen visie en ondernemersgeest stel je het jaarplan op. Je deelt dit met jouw medewerkers en vertaalt dit naar concrete doelstellingen. Dankzij jouw begeleiding, analyses en vermogen om bij te sturen, zorg je ervoor dat deze ook echt worden gehaald

Dit zoek je in een baan

  • Geld! Een goed salaris tussen  €3000,- – €3600
  • Gerichte trainingen en opleidingen en waar de behoefte is eventueel ook extern. Wees je er van bewust dat de meeste cursussen in Utrecht worden gegeven, maar dat er na ca. 1 jaar ook een cursus in Londen volgt.
  • Bonus regeling
  • Leuke gezellige collega’s
  • Een plek waar je jezelf mag zijn.

Hier herken jij jezelf in

  • HBO-werk en denk niveau.
  • Gastgerichtheid zit in je bloed.
  • Je hebt aantoonbare management ervaring. Je bent dan ook in staat om resultaat gericht te werken en er voor te zorgen dat alles loopt zoals jij dat wil en verwacht.
  • Je bent in staat om complexe processen te begrijpen en te vertalen naar de werkvloer. Je bent in staat om analyses te maken en op basis hiervan korte en lange termijn visies op te stellen.
  • Je houdt er van om in een dynamische omgeving te werken en barst zelf ook van de energie. Je hebt geen 9:00 tot 17:00 mentaliteit.
  • Je bent continu op zoek naar manieren om te verbeteren en de dingen nog beter te doen.

Dit vind je leuk om te doen

Samen met jouw team blink je uit in gastgerichtheid. Bij alles denk je vanuit het oogpunt van de gast. Je bent het gezicht en aanspreekpunt van het restaurant en de medewerkers. Je hebt een ondernemende mentaliteit en kickt op het behalen van doelstellingen. Je staat open voor anderen, bent een verbinder en werkt aan een goede band met de medewerkers.

Jij draagt met jouw team van managers de leiding over meer dan 100 medewerkers. Je hebt een oog voor het ontwikkelen van talent en zet de juiste medewerker op de juiste plek in. Je coacht jouw managers en medewerkers naar hun volgende stap. Je creëert een positieve en veilige werkomgeving waarin de normen en waarden leidend zijn. Motiverend inspireren hoort daar ook bij. Zo bouw je aan onderling vertrouwen en zorg je voor het beste resultaat. Veranderende omstandigheden en innovaties zie je als kansen. Een vereiste is uiteraard een sluitende administratie en een perfect beheerd en onderhouden restaurant.