OVER XLNT

YOU ARE XLNT

De naam van onze recruitment agency is dan wel XLNT, maar we zeggen niet voor niets dat jíj  XLNT bent: door de juiste inzet van onze mensen, middelen en methodes komen we tot een excellent resultaat. We komen tot een XLNT resultaat voor jou! Dat doen we samen, samen zijn we XLNT. 

VISIE & STRATEGIE

Noem ons idealisten, noem ons betweters. Maar XLNT wil de match tussen vraag en aanbod veranderen in de arbeidsmarkt. Dat doen we door een mensgerichte aanpak, een gedegen persoonlijkheidsanalyse en een community driven platform. Door een sterk netwerk op te bouwen van hoog gekwalificeerde en capabele kandidaten en die te verbinden met ons netwerk van uiteenlopende branches en sterke ondernemers/organisaties. Op die manier kunnen wij oplossingen bieden voor veel verschillende kandidaten in zeer diverse sectoren.  

XLNT DNA

Het DNA van onze organisatie proberen we in alles uit te stralen: van intake tot baan voor onze kandidaten en van aanvraag tot plaatsing voor onze opdrachtgevers.

In alle fases van dit traject is de werkwijze van XLNT voor onze community:

Door ons DNA en onze daarmee samenhangende werkwijze voelt zowel de kandidaat als de opdrachtgever zich meer begrepen en creëren we een plek van wederzijds vertrouwen. Vertrouwen in de aanpak, de communicatie en de afloop.  

THE LOOKING GLASS

Bij XLNT kijken we verder dan onze neus lang is, maar ook verder dan het gezicht (en het cv) van de kandidaat. Alle kandidaten worden bij ons onder een vergrootglas gelegd om een zo compleet mogelijke profielschets maken.

Daarbij maken we gebruik van het Belbin-model.  In dit model wordt gekeken naar drie verschillende rollen die een persoon binnen een organisatie heeft: de vakinhoudelijke rol, de organisatorische rol en de teamrol.

Door een helder inzicht te krijgen van deze verschillende rollen van een kandidaat zijn we in staat om meerdere factoren mee te wegen om de juiste match te maken: snapt hij het, kan hij het en kan hij het in het team?

ONZE COMMUNITY

De kandidaten die passen binnen onze visie, die ons DNA hebben en die we bekeken/gewogen hebben, voegen we uiteindelijk toe aan onze XLNT- community. Hierdoor creëren we niet alleen een groot en steeds groeiend netwerk, maar weten we ook dat dit netwerk bestaat uit de juiste mensen met de juiste capaciteiten.

Door de zeer complete profielschets en het in contact brengen van kandidaten, creëren we meerdere positieve mogelijkheden: zo zijn we in staat om complete teams samen te stellen bij grotere dienstverleners doordat we al een afgestemde community hebben. Daarnaast laten we onze kandidaten ontwikkelen en groeien door samen te reflecteren en krijgen we ook feedback vanuit de community.

Dit alles versterkt ons, onze kandidaten en onze opdrachtgevers. Hierdoor kunnen we ook een higher impact level in de markt creëren, wat ten goede komt voor allebei onze netwerken: het vertrouwen vanuit ons opdrachtgeversnetwerk dat we de juiste mensen leveren, vertrouwen vanuit ons kandidatennetwerk dat we de juiste baan voor ze hebben. Community is key!

MAAK EEN AFSPRAAK