De perfecte match

ONZE
DIENSTEN

recruitment (1)
Recruitment
XLNT neemt het volledige traject over: wij zoeken, vinden en verbinden! Daardoor blijft er voor jou en je organisatie meer tijd over voor andere belangrijke zaken.
analysing
Marktanalyses
XLNT (her)kent de markten en weet die perfect te analyseren! Met deze uitkomsten en info gaan we voor jou nog gerichter op zoek naar de juiste kandidaat.
partner
Coaching
Met onze kennis en ervaring kan XLNT adviseren, begeleiden en coachen! Op die manier word jij beter, completer en heb je er ook in de toekomst profijt van.
fingerprint
Persoonlijkheidsscan
Door het Belbin-model weet XLNT wie en wat er achter elke kandidaat zit! Hierdoor ken je vooraf niet alleen de persoon, maar ook de persoonlijkheid.

ONZE
SPECIALISATIES

Transport

‘Zonder transport staat alles stil’ en datzelfde geldt voor goede transportmedewerkers… XLNT kent de weg in de transportwereld.

Logistiek

Logistiek = hectiek! Venlo en omgeving is al jaren een logistieke hot spot. XLNT weet precies waarom: wij kennen namelijk de markt en de mensen.

Techniek

De technische branche en de werkzaamheden zijn heel breed en tegelijk ontzettend specifiek. Gelukkig is de dienstverlening van XLNT dat ook.

Zakelijke Dienstverlening

Zakelijke dienstverlening zit in alle bedrijfslagen: uitvoerend, ondersteunend, leidinggevend en beslissend. XLNT weet waar we de juiste persoon voor de juiste job kunnen vinden.

MAAK EEN AFSPRAAK